StoryEditor

SVJETSKI SPEKTAKL DJ-evi s Coachelle dolaze u Zagreb

Jarun i ovo ljeto postaje središte elektronske glazbe

Autor:
Mia Kapov
26/05/2024 u 16:41 h
18355
LMFFESTIVAL.COM

Festival Let the music be free već se četvrtu godinu zaredom vraća na zagrebački Jarun. Ove godine posjetitelje ponovno očekuju nastupi poznatih imena svjetske DJ scene. Postavu predvode Dom Dolla, Claptone, Chris Lake, Argy, Dubfire, Matroda, Mind Against i Sam Paganini, a nastupit će i mnogi domaći DJ-evi.

Dolazak DJ zvijezda

Zagrebački Jarun će 7. i 8. lipnja postati okupljalište svih ljubitelja elektronske glazbe u ovom dijelu Europe i šire. Glavna pozornica bit će mjesto nastupa zvijezda svjetskih festivala elektronske glazbe. Među poznatim imenima našli su se i DJ-evi Chris Lake, Dom Dolla i Claptone koji su nedavno nastupili kao dio postave prvog vikenda najpopularnijeg američkog festivala, Coachelle.

Veliki dio publike se zasigurno najviše veseli nastupu najpoznatijeg izvođača ovogodišnjeg LMF festivala, Dom Dollu. Radi se o DJ-u australskih korijena koji se brzo uzdigao u sami vrh svjetske glazbe hitom "Take it". Izazvao je posebno oduševljenje među publikom Coachelle kada je na pozornicu doveo pjevačicu Nelly Furtado s kojom ima hit duet.

Dvije pozornice i techno šuma

Organizatori najavljuju da će unutar festivala biti još dvije različite pozornice. Osim glavne, predviđena je i gradska pozornica na kojoj će publiku rasplesati hrvatske DJ zvijezde. Organizatori su najavili i treću pozornicu, "techno šumu".

Posjetitelji će na ulazu u festival morati pokazati važeću osobnu iskaznicu i kartu, a mlađima od 18 je ulaz zabranjen. Festival će se održati na južnoj strani Jarunskog jezera, između košarkaškog terena i prepoznatljivog skate parka.

Vezani članci
27. srpanj 2024 05:08