Foto: Screenshot Televizija Student

Nakon potresa u Zagrebu, studentica Maria Ortuno se vratila u rodnu Španjolsku. U Zagreb je stigla u rujnu da bi studirala komunikacije i marketing.

Maria se veselila provesti ljetni semestar u Hrvatskoj, ponajviše zbog ljetnog vremena, no okolnosti su se ipak znatno promijenile. Svoje iskustvo za vrijeme pandemije u Španjolskoj ispričala je za Televiziju Student, ali i pokazala kako se Španjolci zabavljaju u karanteni.

Cijeli video simpatične Marie možete pogledati u videu:

Maria's return to Spain

Nakon što je potres pogodio Zagreb, Maria se odlučila vratiti u Španjolsku. Tužna je što je morala napustiti Hrvatsku gdje je stigla u rujnu. Suočavanje s pandemijom joj olakšava zajedništvo, najviše kada susjedi pjevaju na balkonima. Maria se nada da će se uskoro moći vratiti u Hrvatsku, a i mi zajedno s njom.After the earthquake hit Zagreb, Maria decided to return to Spain. She is sad because she had to leave Croatia, where she arrived in September. Her community makes dealing with the pandemic easier, especially when her neighbours sing on the balconies. Maria hopes that she well soon be able to return to Croatia, and so do we.

Objavljuje Televizija Student u Četvrtak, 23. travnja 2020.