Foto: Pexels

Da se “Tračerica” nakon devet godina vraća u srpnju s novom generacijom bogatih i poznatih tinejdžera, potvrdili su i na službenom Twitteru profilu.

Kristen Bell ostat će dio stalne postave. I dalje će pripovijedati tračeve o mladoj eliti New Yorka, no drugi detalji radnje nisu poznati, prenosi Harper’s Bazaar.

Nova sezona približit će se Generaciji Z pa će se tako anonimni blog zamijeniti “sveobuhvatnom platformom za društvene medije“. Tim su riječima tvorci novih epizoda namjerno htjeli ostati neodređeni i zagonetni. Jedna od novih glumica Emily Alyn Lind u razgovoru za Dazed kazala je da će serija normalizirati ono što se nekada smatralo drukčijim ili tabu temom.

“Zaista nam je važno ne samo razgovarati o tim stvarima već ih i izraziti kao normalne stvari kojima se djeca bave“, dodala je Emily Alyn Lind.

Lica Blair, Serene, Dana, Natea, Chucka i drugih starih Upper East Sidersa zamijenit će nova glumačka postava. Neka od novih imena koja će utjeloviti nove zanimljive likove su i Jordan Alexander, Evan Mock, Savannah Smith, Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Thomas Doherty, Zión Moreno te Tavi Gevinson, piše Cosmopolitan.

Televizijski pisac, izvršni producent i scenarist “Tračerice” Josh Safran rekao je da će nova sezona imati neočekivani zaokret, no nije otkrio što će se točno dogoditi. Ovoga puta, kazao je Safran, pojavit će se i glumci koji nisu bijele rase. Prikazivat će se svijet onako kako danas izgleda uz bogatstvo i privilegije mlade elite.

Početkom godine, službeni Instagram račun “Tračerice” objavio je fotografije novog seta i uniformi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Gossip Girl (@gossipgirl)