Foto: DiVan

Nagrađivani zagrebački startup ‘DiVan’ pokrenuo je emisiju ‘U AFTERU’ na YouTube kanalu. ‘DiVan’ već sedam godina prati događanja na hrvatskoj sceni, stoga su odlučili pokrenuti emisiju u kojoj se priča o društvenom životu. Većinu sadržaja na YouTubeu pokreću entuzijasti s ograničenim znanjima i resursima, no ovdje to nije slučaj.

‘U AFTERU’ je nastao kao odgovor na pandemijsku godinu kada su svi gradski sadržaji bili odgođeni ili otkazani, stoga ovom projektu nisu htjeli pristupiti kao još jednom podcastu.

“Projekt je utoliko riskantniji jer na njemu radi osmeročlana ekipa, a sve se snima u profesionalnom studiju sa što modernijom tehnologijom”, rekla je Matina Tenžera, voditeljica DiVana.

U pilot izdanju najnovije emisije ‘U AFTERU’ voditeljima Bruni Buciću i Neli Simić pridružili su se glazbenica i voditeljica Ida Prester i komičar Mario Petreković. Prester i Petreković podijelili su svoja iskustva noćnih izlazaka, a ono što im je zajedničko jest upoznavanje svojih partnera prilikom izlaska. U noćnom životu Prester i dalje uživa, a Petreković je odlučio otvoriti svoj klub – ‘Katran’.

U novoj epizodi ovoga tjedna gost je četveročlani bend Porto Morto kojem se bliži nastup na InMusic festivalu.