Foto: Unsplash

Zvijezde poznate tinejdžerske serije “Vampirski dnevnici”, Paul Wesley i Ian Somerhalder, pokrenuli su vlastiti brend viskija Brother’s Bond Bourbon. Ovaj je glumački dvojac u seriji glumio braću Stefana i Damona Salvatorea koji su svoj odnos gradili razgovorom uz viski, a Wesley i Somerhalder su se i izvan ekrana povezali na isti način, rekli su za časopis Rolling Stone.

“Godinama smo pričali o stvaranju vlastitog viskija, a kada je serija završila sa snimanjem došao je pravi trenutak“, rekao je Wesley i dodao da je sve, od etikete, boce, imena do samog viskija njihova zasluga.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli iansomerhalder (@iansomerhalder)

Online prodaja ovog viskija dosegla je rekordne brojke još kada je postao dostupan u pretprodaji na stranici ReserveBar krajem 2020., a otkada je i službeno dostupan u Sjedinjenim Američkim Državama, rijetko ga ima višak, piše Rolling Stone.

“Kao velik i topao zagrljaj snažnih okusa sa suptilnom orašastom notom”, opisan je viski na službenoj Brother’s Bond Bourbon stranici gdje se mogu pronaći i recepti za razne koktele na bazi ovog viskija. Mnogi od njih imaju imena posvećena popularnoj seriji, kao što su Mystic Charmer, Brother’s Fashioned i Blood Brothers.

U posljednjih nekoliko godina je mnogo poznatih ličnosti pokrenulo vlastite brendove alkoholnih pića. Među njima je pjevač Nick Jonas s brendom tekile nazvanim Villa One, glumac Ryan Reynolds s brendom gina nazvanim Aviation Gin te glumac Dylan Sprouse s brendom medovine nazvanim All-Wise. Posebno se istaknuo glumački bračni par Ashton Kutcher i Mila Kunis koji su u vrijeme pandemije osnovali Quarantine Wine, čiji je prihod bio namijenjen dobrotvornim organizacijama koje pomažu potrebitima zahvaćenima pandemijom.