StoryEditor

STAR FILM FEST Radionica izrade i promocije kratih video formi

Vještine koje će polaznici steći pomoći će im u razumijevanju funkcioniranja digitalnih medija, njihovoj važnosti u promociji kao i osobnom napretku u produkciji i promociji svojih ideja

Autor:
Tekst: Global
16/07/2023 u 22:00 h

Star Film Fest i Kino Klub Sisak otvorili su prijave za radionicu Video produkcija za društvene mreže koja će se održati u sklopu ovogodišnjeg izdanja Star Film Festa.

Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti više o izradi video sadržaja kratkog formata te njihovoj promociji na društvenim mrežama kao što su TikTok, Instagram, YouTube i Facebook.

image
PR

Radionice će voditi Ivan Tokić, mladog riječkog poduzetnika i content creatora koji je specijaliziran za promociju, marketing i oglašavanje na društvenim mrežama kao i izradu i vođenje kampanja na društvenim mrežama s uskim fokusom na TikTok platformu. Polaznici radionice će se iskušati u kreiranju digitalnih sadržaja namijenjenih za korištenje na društvenim mrežama te u produkciji videa kratkog formata. Vještine koje će polaznici steći pomoći će im u razumijevanju funkcioniranja digitalnih medija, njihovoj važnosti u promociji kao i osobnom napretku u produkciji i promociji svojih ideja.

image
PR

Radionica će trajati dva dana - 1. rujna s početkom u 11 sati i 2. rujna s početkom u 14 sati u prostorijama Centra kreativne industrije Sisak. Prijaviti se možete popunjavanjem online obrasca.

Vezani članci
29. travanj 2024 08:46