StoryEditor

WES NA FER-U Prijave na radionicu o ugradbenim računalnim sustavima traju još sutra

Radionica će se održati od 2. do 15. studenog u prostorijama FER-a, a namijenjena je svim studentima zagrebačkog Sveučilišta

Autor:
Global
25/10/2022 u 07:52 h
14090
WES

Udruga studenata elektrotehnike i računarstva EESTEC LC organizira sedmu radionicu o ugradbenim računalnim sustavima (WES). Radionica će se održati od 2. do 15. studenog u prostorijama FER-a, a namijenjena je svim studentima zagrebačkog Sveučilišta. Po završetku će nastupiti i 24-satni Hackathon.

"Cilj je radionice studente pobliže upoznati s embedded područjem te im pružiti mogućnost slušanja predavanja vrhunskih stručnjaka iz brojnih partnerskih firmi iz IT industrije. To studentima pruža mogućnost da iz 'prve ruke' vide kako stvari funkcioniraju u realnom svijetu - s kojim se izazovima mogu susresti na budućem radnom mjestu i kako ih u konačnici i riješiti', poručuju iz organizacije WES-a.

Osim predavača iz firmi, jedno predavanje će održati i profesor s FER-a prof. dr. sc. Hrvoje Džapo. Svoje će znanje i iskustvo podijeliti i stariji student FER-a Josip Žinić koji ima mnogo iskustva u području kojem je posvećena radionica. O kvaliteti radionice govori i činjenica da će radionicu podržati čak 10 partnerskih firmi među kojima su i Rimac, AVL, Ericsson Nikola Tesla i brojni drugi. Hackathon će organizirati AVL, a najbolje i najambicioznije polaznike očekuju korisne nagrade.

Na radionicu se potrebno prethodno prijaviti, a prijave su otvorene još do ove srijede, 26. listopada, i to putem Google obrasca. Više informacija možete saznati na društvenim mrežama WES-a ili na njihovoj internet stranici.

Vezani članci
29. travanj 2024 09:49