StoryEditor

RADIONICA NA FER-U Studenti će na radionici FrontEd obrađivati teme iz web developmenta

Nakon predavanja slijedi 24-satni Hackathon na kojem se studenti natječu u ekipama

Autor:
Global
16/02/2023 u 20:28 h
14804
EESTEC LC ZAGREB

Studentska udruga EESTEC LC Zagreb organizira radionicu FrontEd na kojoj će se obrađivati razne teme iz područja web developmenta, piše na stranici udruge. Radionica će se održavati radnim danima od 6. do 20. ožujka na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, a besplatna je za sve zaintersirane studente.

Na radionici će se obrađivati teme kao što su mikro servisi, optimizacija aplikacija, React, Angular, NET i druge. FronEd je radionica edukativnog karaktera, a sastoji se od dva dijela. Prvo dio čine predavanja koja će držati profesori s FER-a i stručnjaci iz partnerskih tvrtki poput Span, Ericsson Nikola Tesla, Ars Futura i druge. Drugi dio čini 24-satni Hackathon na kojem će studenti moći isprobati svoje znanje u ekipama od pet osoba te osvojiti brojne nagrade.

Cilj radionice cilj studentima približiti teme iz frontend i backend programiranja. Studenti će moći steći nova znanja i iskustva ili proširiti već stečeno znanje. Prijave su moguće putem poveznice, a više informacija dostupno je na Instagram stranici kao i web-stranici radionice gdje će uskoro biti objavljen raspored.

Vezani članci
29. travanj 2024 08:18