StoryEditor

U KINU FORUM Humanitarnim stand up showom skupljaju se sredstva za djecu bez roditeljske skrbi

‘Prodano je dvije trećine kapaciteta Kino Foruma, a prodaju nastavljamo i na dan nastupa gdje očekujemo da ćemo napuniti dvoranu do kraja‘, rekao je Robert Čolić

06/12/2022 u 10:44 h
10255
PIXABAY

U sklopu humanitarne akcije "Mladi mladima" Udruge Hrvata Bosne i Hercegovine Prsten večeras će održati stand up comedy nastup. Nastupit će članovi Studija smijeha Goran Vinčić, Igor Drljo, Hrvoje Krmelić i Josip Gotovac u Kinu Forum, studentskog doma Stjepana Radića s početkom u 19 sati, stoji na službenom Instagram profilu Udruge Prsten.

Cijena ulaznice je 40 kuna, a sav prihod ide za djecu iz tri doma bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Bosni i Hercegovini. Ulaznice je potrebno rezervirati na poveznici

"Trudimo se nabaviti im opremu koja je potrebna u njihovom svakodnevnom radu, poput didaktičkih materijala, uređaja koji su potrebni za uspješnu izvedbu terapija, elektroničke uređaje i slično, a tu su i neizostavni slatki paketići kojima se sva djeca obraduju", izjavio je predsjednik Foruma mladih Udruge Prsten, Robert Čolić.

Dodao je i da je već prodano dvije trećine kapaciteta Kino Foruma, a prodaju nastavljaju i danas te očekuju da će napuniti dvoranu do kraja. Ako želite donirati sredstva za dječje domove, to možete učiniti na ulazu u Kino Forum ili uplatom na IBAN HR0323900011100328241 s opisom plaćanja "Akcija Mladi mladima".

Vezani članci
27. travanj 2024 13:52