StoryEditor

RASPRODAJA NETSA Kevin Durant zaigrat će u dresu Phoenix Sunsa

Durant će prijeći u Sunse zajedno s TJ Warrenom dok će putem Brooklyn Netsa krenuti Mikal Bridges, Cameron Johnson, Jae Crowder i četiri izbora prvog kruga drafta

10/02/2023 u 07:47 h
14754
PIXABAY

Jedna od najvećih zvijezda NBA lige Kevin Durant novi je igrač Phoenix Sunsa, javlja poznati američki novinar Adrian Wojnarowski. Durant će prijeći u Sunse zajedno s TJ Warrenom. Uz gto, putem Brooklyn Netsa krenut će Mikal Bridges, Cameron Johnson, Jae Crowder i četiri izbora prvog kruga drafta, a uz to Netsi će dobiti i razmjenu izbora 2028. godine.

Phoenix Sunsi se ovom akvizicijom postavljaju kao glavni konkurenti za naslov, a Kevin Durant je napadačko oružje itekako potrebno Phoenixu koji ove godine ne igra tako dobru sezonu kao prošle kada su imali najbolji omjer pobjeda i poraza. Ove sezone nalaze se na omjeru 30-26 i trenutno zauzimaju četvrto mjesto na zgusnutom Zapadu.

Brooklyn Netsi su s druge strane odlučili na potpunu obnovu momčadi, nakon što su bili prisiljeni razmijeniti nezadovoljnog Kyrie Irvinga. Logičan potez bio je razmijeniti i Duranta koji je na početku sezone već izrazio želju za novom momčadi, piše ESPN. Netsi su s ove dvije razmjene pokazali u kojem smjeru žele graditi novu momčad.

Rok za razmjene igrača istječe u četvrtak. Ovakav rasplet događaja mogao bi utjecati na buduće razmjene za igrače poput O.G. Anunobya iz Toronto Raptorsa, javlja Wojnarowski na twitteru.

Vezani članci
03. svibanj 2024 07:34