StoryEditor

USUSRET BOŽIĆU Idealne serije za gledanje tijekom praznika

Božićne su serije odlična zamjena za božićne filmove pogledane i nekoliko puta

19/12/2022 u 15:41 h
<p>Gledanje serija</p>
Gledanje serijaPEXELS

Božić kao da više ne može proći bez ponovnog gledanja filma "Sam u kući" ili nekog drugog klasika, no ako ste se ipak zasitili ponovnog gledanja istog filma iz godinu u godinu, ovo su božićne serije koje svakako vrijedi pogledati za vrijeme blagdana.

1. Dash & Lily 

Ova božićna serija prati ljubavnu priču dvoje tinejdžera koji se upoznaju preko crvene bilježnice koju jedno drugom ostavljaju na različitim dijelovima ukrašenog New Yorka. Lily je uvijek vedra zaljubljenica u sve što ima veze s Božićem, dok je Dash upravo suprotno - ciničan tinejdžer koji mrzi Božić, a njihova je priča dokaz da se suprotnosti privlače. Serija ima jednu sezonu s osam epizoda.

2. Christmas flow 

Christmas flow je francuska miniserija na Netflixu, a prati priču poznatog repera Marcusa i mlade novinarke Lile. Serija ima samo tri epizode, a idealna je za sve one koji maštaju o praznicima u Parizu.

3. Home for Christmas

Ova norveška serija ima dvije sezone, a svaka od njih ima šest epizoda. Radnja prati 30-godišnju medicinsku sestru Johanne koja je zbog pritiska obitelji odlučila da će ove godine na tradicionalnu večeru za Badnjak dovesti dečka da bi se riješila neugodnih pitanja. Johanne kreće u potragu za dečkom. Potraga traje 24 dana u prosincu, a sastoji se od izlazaka, speed dejtanja, neočekivane ljubavi i pokojih razočarenja.

4. Over Christmas 

Over Christmas njemačka je miniserija koja također govori o povratku kući za vrijeme božićnih blagdana. Radnja prati mladog glazbenika Bastiana koji se nakon neuspješne glazbene audicije vraća kući, a tamo saznaje da mu brat izlazi s bivšom djevojkom. Kao da to nije dovoljno, roditelji mu skrivaju veliku tajnu.

Vezani članci
20. travanj 2024 12:24