StoryEditor

BORBA ZA VRH ISTOKA Celticsi osramotili Buckse u pobjedi od 41 razlike

Domaću momčad do pobjede je predvodio Brandon Ingram koji je ostvario triple-double učinak

31/03/2023 u 14:37 h
15568
PIXABAY

Na parketima NBA lige veliku pobjedu u borbi za vrh Istočne konferencije ostvarili su Boston Celticsi u utakmici protiv Milwaukee Bucksa. Celticsi su upisali ogromnu pobjedu rezultatom 140-99, a do pobjede ih je predvodila zvijezda momčadi Jayson Tatum s 40 koševa uz osam skokova.

Kompetitivna utakmica igrala se jedino u prvoj četvrtini koju su gosti iz Bostona zatvorili s rezultatom 34-26. Nakon toga Celticsi su drugu četvrtinu dobili s 20 razlike, a do kraja utakmice prednost je samo rasla do konačnih 41 koševa razlike. Ovom pobjedom Celticsi su se približili Bucksima na dvije pobjede zaostatka i ostaje vidjeti tko će na kraju sezone biti lider Istoka.

U drugoj utakmici večeri New Orleans Pelicansi su iskoristili izostanak Nikole Jokića u momčadi Denver Nuggetsa. Pelicansi su slavili rezultatom 107-88 i time upisali važnu pobjedu kojom su skočili na sedmo mjesto Zapadne konferencije.

Domaću momčad do pobjede je predvodio Brandon Ingram koji je ostvario triple-double učinak. Ingram je postigao 31 poen, a tome je pridodao 11 skokova i deset asistencija. Kod gostiju najefikasniji je bio Jamal Muray s 21 poenom i sedam asistencija.

Borba za playoff pozicije na Zapadu ostaje otvorena. Sedmoplasirani Pelicansi izjednačeni su po omjeru pobjeda i poraza s osmim Timberwolvesima, dok deveti Lakersi imaju jednu pobjedu i utakmicu manje, kao i Oklahoma koja je za jednu pobjedu u zaostatku na desetom mjestu, stoji na SofaScoreu.

Vezani članci
27. travanj 2024 23:39