StoryEditor

LIGA NACIJA Hrvatska će u polufinalu odmjeriti snage s Nizozemskom

Polufinalna utakmica na rasporedu je 14. lipnja u Rotterdamu

Autor:
Global
25/01/2023 u 18:28 h
11173
PIXABAY

Hrvatska nogometna reprezentacija u polufinalu Lige nacija igrat će protiv reprezentacije Nizozemske, dok će Španjolska odmjeriti snage s Italijom, stoji na službenoj stranici UEFA Nations League.

"Nizozemska je odigrala sjajno svjetsko prvenstvo u Katru, nažalost, izgubili su protiv Argentine, no igraju jako atraktivan nogomet, brza su momčad, tako da ćemo imati težak zadatak protiv njih u polufinalu", rekao je Vedran Ćorluka, pomoćnik izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije.

Nizozemski izbornik Ronald Koeman složio se da će utakmica protiv Hrvatske biti iznimno teška.

"Imaju Luku Modrića, ali Hrvatska je kompletna kao momčad, svi igraju dobro. Bili su odlični na posljednjem prvenstvu, a način igre pokazuje da odlično funkcioniraju kao momčad, a to je njihova najveća prednost", objasnio je Koeman.

Hrvatska protiv Nizozemske igra 14. lipnja u Rotterdamu, dok će se druga polufinalna utakmica, ona Španjolske i Italije održati dan kasnije u Enschedeu. Pobjednici polufinalnih susreta igrat će u finalu nekoliko dana kasnije, u Rotterdamu 18. lipnja, a isti dan u Enschedeu će poraženi igrati za treće mjesto.

Vezani članci
25. travanj 2024 11:10