StoryEditor

NESTLÉ SUMMER‘S COOL Inicijativa kojom se potiču karijerne vještine kod mladih slavi deset godina

Dosad je bilo organizirano 50 događanja za studente i mlade, pružajući im platformu za učenje, umrežavanje i razvoj vještina

Autor:
Global
16/11/2023 u 14:04 h
<p>Veliki broj studenata ne radi onaj posao koji mu piše u opisu ugovora.<br>
<br>
Autor: Pexels<br>
Datum: 15.1.2021,<br>
Zagreb, Hrvatska</p>
Veliki broj studenata ne radi onaj posao koji mu piše u opisu ugovora. Autor: Pexels Datum: 15.1.2021, Zagreb, HrvatskaPEXELS

Najveća prehrambena kompanija na svijetu danas je obilježila deset godina postojanja inicijative koja za cilj ima doprinijeti poboljšanju zapošljivosti i spremnosti za rad mladih – Nestlé Needs Youth. Posljednjih deset godina ona je pozitivno utjecala na 5000 mladih, u Hrvatskoj prvenstveno kroz program plaćene ljetne prakse Nestlé Summer‘s Cool.

Od svog osnutka, Nestlé Needs Youth posvećen je njegovanju talenata, energije i ambicije mladih. Kako bi im pomogla na putu do uspjeha, kompanija je identificirala izazove s kojima se mladi suočavaju na tržištu rada. Nestle Summer‘s Cool ljetna praksa pokrenuta je zbog poboljšanja rada s mladima i prenošenje praktičnih vještina, poticanje razvoja liderstva, samosvijesti, profesionalne komunikacije, emocionalne inteligencije i kritičkog razmišljanja polaznika, a sve to u poslovnom okruženju.

image

Nestle Summer‘s Ccool

KOMUNIKACIJSKI LABORATORIJ

Dosad je bilo organizirano 50 događanja za studente i mlade, pružajući im platformu za učenje, umrežavanje i razvoj vještina. Osim toga, 135 praktikanata steklo je iskustvo kroz ovu inicijativu, doprinoseći njihovom osobnom i profesionalnom rastu.

"Dok slavimo desetu obljetnicu Nestlé Needs Youth inicijative, razmišljamo o pozitivnom utjecaju koji je imala na tisuće polaznika samo u Hrvatskoj. Nestlé Summer‘s Cool praksa postala je svojevrsni simbol prilike za studente u regiji, omogućujući im da premoste jaz između obrazovanja i zapošljavanja, odnosno stvarnosti koja ih očekuje na tržištu rada", rekla je Tina Gjuriš, HR Business partner u Nestlé Adriatic.

Vezani članci
28. veljača 2024 16:19