StoryEditor

PRAKTIČNA MODA Pet odjevnih predmeta koje bi trebali imati u ormaru

Mini vodič koji vrijedi za cure i dečke

18/01/2023 u 20:30 h
14606
UNSPLASH

U moru fast fashion trgovina i povoljne odjeće nije tako jednostavno procijeniti što vam zaista treba, a što vam je samo zapelo za oko. U ovom malom vodiču donosimo pet odjevnih predmeta u koje je dobro imati - sve vrijedi i za cure i dečke, a plansko kupovanje odjeće uvijek je dobar plan.

Dobre traperice

Imati nekoliko go-to traperica koje vam dobro stoje znatno olakšava svakodnevno kombiniranje i spremanje za faks ili posao. Ovo je predmet u koji se isplati uložiti, ili potruditi pronaći baš dobar par, jer znamo da nema veće iritacije od preširokih, preuskih ili jednostavno loših traperica u kojima se ne osjećate ugodno.

Bijela košulja

Obična bijela košulja dugih rukava, u kojem god stilu i obliku, jako je lako spojiv predmet. Za cure je super opcija oversized košulja koja se uklapa u dnevne i večernje kombinacije, a za dečke je dobro imati klasičnu košulju; ne preusku, a ni preširoku. Bijela košulja uparena s trapericama uvijek je siguran odabir, a uz neke zanimljive detalje čini jednostavan, ali odličan outfit.

Kožna jakna/sako

Za prijelazno razdoblje potrebno je imati neku tanju jaknu za svaki dan. Nekada su najpopularnije bile traper jakne, ali kožna jakna ili kožni sako su bezvremenski predmeti. Super stvar kod ovog predmeta je i prilagodljivost vremenu - idu na lagane majice i košulje s kojima čine savršenu kombinaciju za ljetne večeri, ali i preko hudice ili pulovera za jesenske dane.

Kaput

Klasičan kaput jedan je od onih predmeta koji sam po sebi čini dobar outfit. Općenito je dobro imati jednu ne-sportsku zimsku jaknu - čak i ako preferirate takav stil, nikada ne znate kada će vam zatrebati nešto malo elegantnije. Kod kaputa ima raznih opcija - ako volite klasiku izaberite crni, sivi ili bež model, a ako ste od rizika odlučite se za neku luđu boju.

Go-to hudica ili pulover

Pametno je imati predmete koje možete samo zgrabiti iz ormara u žurbi i iskombinirati na obične traperice kada žurite ujutro. Za zimske dane je najbolje da to bude neka topla hudica ili pulover. Odaberite neku koja se uklapa u vaš osobni stil, koja je udobna i da se u njoj osjećate samopouzdano. Gledajte da ovo bude predmet za dane kada vam se ništa ne da, ali opet želite izgledati pristojno.

Vezani članci
25. travanj 2024 12:50