StoryEditor

SPORTMEF UTRKA 162 stube do medalje i promotivnog paketa

Početak utrke je pred dekanatom Medicinskoga fakulteta, a proteže se preko Mesićeve, Grškovićeve i Rockfellerove ulice te Schlosserovih stuba

22/03/2023 u 20:55 h
13040
PIXABAY

Udruga SportMef - Sportska udruga studenata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organizira 16. cestovnu utrku "162 stube". Utrka će se održati u subotu 1. travnja točno u podne. Ruta je duga 4200 metara, a broj stuba je 162. 

Početak utrke je pred dekanatom Medicinskoga fakulteta, a proteže se preko Mesićeve, Grškovićeve i Rockfellerove ulice te Schlosserovih stuba. Cilja se nalazi ispred dekanata Medicinskoga fakulteta gdje je utrka i započela. Staza će biti obilježena, a volonteri će navigirati i bodriti natjecatelje. 

"Ove godine neću se pridružiti jer me nema u Zagrebu, no ako će biti mogićnosti u budućnosti, priključila bi se. Mislim da mi ruta ne bi bila problem jer živim na petom katu zgrade bez lifta pa se svakodnevno uspinjem po 100 i više stepenica", rekla je Lana Horvat, studentica druge godine novinarstva.

Trajanje utrke

U 10 sati kreće početak prijava na mjestu događaja i početak rada radionica studentskih sekcija. Prijave završavaju u 11:30. U podne kreće utrka koja traje dva sata i završava u 14 sati. Pola sata nakon završetka utrka, prestaje i rad radionica studentskih sekcija.

Tin Šmerek, također student druge godine novinarstva, neće se priključiti utrci jer nije ljubitelj niti maratona niti stepenica. Nadodaje da se i ovako svaki dan penje i preko 163 stepenica do faksa.

Natjecatelji će biti podijeljeni u četiri kategorije: MEF WOMAN, MEF MAN, ABSOLUTE WOMAN i ABSOLUTE MAN. Prijaviti se može ovdje ili na mjestu događanja od 10 do 11:30 sati. Za sve natjecatelje osigurat će se promotivne majice, krafne te piće osvježenja, a tri najbolja u svakoj kategoriji bit će nagrađeni medaljama i promotivnim paketima.

Vezani članci
02. svibanj 2024 07:55