StoryEditor

DRITO X SE VRAĆA Najveći domaći hip hop i trap festival za vikend u Domu sportova

Poznati izvođači ovogodišnjeg izdanja DRITA X

Autor:
Tara Špehar
16/04/2024 u 13:00 h
18291
INSTAGRAM

Jubilarno deseto izdanje najvećeg domaćeg hip hop i trap festivala - Drito X - održat će se u zagrebačkom Domu sportova 19. i 20. travnja. Na pozornicu će izaći izvođači Vojko V, Hiljson Mandela, Micah, Grše i mnogi drugi.

image
INSTAGRAM

"Za 10. zagrebačko izdanje DRITA, odlučili smo se za novu i puno veću lokaciju, a tu ste nam i vi malo pomogli vašim glasanjem, gdje vas je 60 posto odabralo Dom sportova“, otkriva yemhr. Inače, prvo izdanje DRITA bilo je 2016. godine u zagrebačkoj Tvornici kulture. Ipaku posljednje dvije godine poznat nam je DRITO iz Boćarskog gdje je na jednom mjestu okupljalo više od 6000 posjetitelja.

Kako doći do karata?

Gotovo pa sve ulaznice su rasprodane na stranici CoreEvent no u fizičkom obliku možete ih nabaviti u Dirty Old Shopu i Drito baru, a za to ćete morati izdvojiti 18 eura. Požurite po karte jer u petak će nastupiti kao jedni od najpoznatijih Buntai, Miach, 30zona, z++, Kukus dok će u subotu na pozornicu izaći TTM, Grše, 33banda, Bore Balboa…

Festival kao i svake godine ima dobnu granicu, a to je 16+.

A after?

I na pitanje ‘di je after‘ mislili su organizatori. Tako svi oni koji imaju ulaznice za DRITO partijanje mogu nastaviti u Sport Billyju do 5 sati ujutro. Klub ima kapacitet za čak 500 ljudi!

Vezani članci
03. svibanj 2024 18:22