StoryEditor

EUROPSKI KUP Sesvete doznale protivnika u četvrtfinalu

Do ovog povijesnog uspjeha Sesvećani su došli pobjedom nad talijanskom momčadi Junior Fasano

21/02/2023 u 19:11 h
14829
PIXABAY

Igrači Muškog rukometnog kluba Sesvete saznali su svog protivnika u četvrtfinalu EHF Europskog kupa. Kuglice su ih u jučerašnjem ždrijebu spojile s norveškim Nærbøm, piše Hina.

U prvom dvoboju koji će se igrati 18. ili 19. ožujka Sesvećani će igrati na domaćem terenu, dok će tjedan dana kasnije uzvrat igrati u Norveškoj, a ako se plasiraju u polufinale, u toj će fazi natjecanja igrati protiv boljeg iz ogleda češke Karvine i još jednog norveškog sastava Runara. Polufinalni dvoboji igrat će se sredinom travnja.

Do ovog povijesnog uspjeha Sesvećani su došli pobjedom nad talijanskom momčadi Junior Fasano nakon što su u nedjelju potvrdili prolaz u dvomeču na domaćem terenu u Jelkovcu rezultatom 35:22, prenose Sportske novosti.

"Lijep završetak priče za nas. Mislim da smo popravili puno stvari u odnosu na prvu utakmicu, posebno u obrani i sa strpljivošću u napadu sagradili smo ovaj najveći europski rezultat kluba u povijesti. Nemamo želje za četvrtfinale, za nas je sada sve veliki izazov", rekao je trener MRK Sesveta Silvio Ivandija nakon pobjede od čak 13 razlike. 

Preostala dva četvrtfinalna para čine švedski Alingsas i češka Dukla iz Praga te regionalni dvoboj između novosadske Vojvodine iz Novog Sada i slovenskog kluba Gorenje Velenje.

Vezani članci
04. svibanj 2024 17:50