StoryEditor

‘ONO NEŠTO‘ Mudri ima novu pjesmu, do kraja godine stiže album

Spot je snimljen u Gorskom kotaru, a glavnu ulogu ima Edina Pršić Babić, pjevačeva prijateljica, ujedno i voditeljica nominirana za Večernjakovu ružu

03/05/2023 u 06:53 h
17067
PRIVATNA ARHIVA

Matej Mudrovčić, u glazbenom svijetu poznat kao Mudri, vraća se svojim glazbenim počecima novim singlom "Ono nešto", koji govori o spoznaji da prava ljubav postoji, a primjećujemo ju kroz vlastiti unutarnji nemir i sitne detalje. Glazbu i tekst ove pjesme napisao je prije više od deset godina, a do kraja godine trebao bi objaviti novi album s prije predstavljenim hitovima "Piči po svom", "Nije tajna" i "Priča o nama", stoji u priopćenju.

"Ovo je prvi tekst koji sam ikada napisao i mislio sam da to nikad neću snimiti. Jednom prilikom sam pjesmu odsvirao Igoru, i on mi je odmah rekao - ma daj čovječe, pa ajmo to snimiti", prisjetio se.

U stvaranju singla sudjelovali su vrhunski glazbenici poput Igora Drvenkara, novog vokalista Parnog valjka, i gitarista Daria Mihića. Snimanje i miksanje pjesme napravio je Performer Point Studio, a finalni zvuk usavršio je gitarist i producent Ivan Pešut.

Spot je snimljen u Gorskom kotaru, a glavnu ulogu ima Edina Pršić Babić. Prišić Babić pjevačeva je prijateljica, ujedno i voditeljica nominirana za Večernjakovu ružu. Pokazala se pravim odabirom za spot, dobro se uklopila u stihove i vizualni ambijent. Za vizualni doživljaj spota ključan je i redatelj Josip Ninković.

"Ona nije znala da osim snimanja za spot radimo i njezin crtež koji je nacrtao Marin Gregov. Uz pomoć njezinih kolega na poslu iznenadili smo ju i poklonili joj ga, malo je reći da je bila iznenađena", kazao je Mudri.

Svakim novim singlom i nastupom dobiva sve veću pažnju publike, a ovo mu je osma autorska pjesma i dokaz da se kontinuiranim radom može doći do sjajnih rezultata. Nedavno je održao koncert u Saxu gdje je predstavio "Ono nešto" i dio svog glazbenog opusa. Ovo ljeto bit će mu najangažiranije do sada - jer nastupa diljem cijele Hrvatske.

Vezani članci
27. travanj 2024 07:38