StoryEditor

SVEUČILIŠTE U RIJECI Studenti mogu ocijeniti prehranu u menzi i osvojiti nagrade

Oni najbrži osvojili su prvu nagradu, a to je put u Veneciju za dvoje. Druga nagrada je večera za dvoje, a treća poklon bon za knjižaru

07/02/2023 u 19:51 h
13773
UNSPLASH

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci provodi anketu da bi ispitalo zadovoljstva studenata menzom tamošnjeg Studentskog centra. Zbor je za one koje ispune anketu pripremio simboličnih 50 nagrada za 50 godina Sveučilišta u Rijeci, piše na stranici Studentskog zbora.  

Dobitnici će biti izabrani slučajnim odabirom. Oni najbrži već su osvojili su prvu nagradu, a to je put u Veneciju za dvoje. Druga nagrada je večera za dvoje, a izvlačenje će biti 13. veljače. Treća nagrada je poklon bon za knjižaru. Studentski zbor je pripremio i poklon bonove, hoodice, majice i poklon pakete Studentskog zbora te pivo riječkog Sveučilišta.

Članovi zbora pozivaju riječke studente da detaljno obrazlože svoje mišljenje o prehrani u Studentskom centru, a dobivene zaključke planiraju predstaviti Upravi studentskog centra i Sveučilišta u Rijeci. Anketu je moguće ispuniti do 15. veljače putem online poveznice, a potrebno se prijaviti se službenom @student.uniri.hr e-mail adresom.

Rijeka nije prvi grad koji je došao na ovu ideju. Studentski centar u Splitu 1. je veljače objavio natječaj "Ocijeni spizu i nagrada je blizu", također s ciljem unaprjeđenja studentske prehrane, a hrana u menzi ocjenjuje se putem UISpoT aplikacije, piše na stranicama splitskog SC-a. Među glavnim nagradama su mobitel, laptop i električni bicikl, a splitski natječaj traje do kraja svibnja.

Vezani članci
18. travanj 2024 13:45