StoryEditor

ULAZ SLOBODAN Hrvatske rukometašice ovog vikenda igraju protiv reprezentativki iz BiH

Iako je započela kvalifikacije s dva uzastopna poraza protiv Rumunjske, naša je reprezentacija povratničku snagu pokazala u utakmici s Grčkom

Autor:
Petra Martić
05/04/2024 u 15:53 h
18231
PIXABAY

Nakon što su pobjedom nad Grčkom osigurale siguran plasman na Europsko prvenstvo, hrvatske rukometašice ovu nedjelju dočekuju reprezentaciju Bosne i Hercegovine u zagrebačkoj sportskoj dvorani Sutinska vrela u gradskoj četvrti Podsused. Utakmica započinje u 18 sati, a ulaz je besplatan.

Hrvatski rukometni savez je odlučio otvoriti vrata Sutinskih vrela za sve zainteresirane koji su voljni podržati hrvatske rukometašice u završnici kvalifikacija za EURO 2024. koje će se odigrati u prosincu u tri zemlje, Mađarskoj, Austriji i Švicarskoj. Svi ljubitelji rukometa osim uživo, utakmicu će moći pratiti i na platformi VOYO i RTL 2.

Iako su započele kvalifikacije s dva uzastopna poraza protiv Rumunjske, hrvatske rukometašice povratničku su snagu pokazale u utakmici s Grčkom koja se odigrala u srijedu kada su izborile 11 razlike (24:13). Početak utakmice nije izgledao obećavajuć jer su rukometašice prvi pogodak tek zabile nakon četiri minute igre te je Grčka na predah otišla s minimalnom prednosti (10:9), no drugo poluvrijeme je bilo uvjerljivo bolje sa stalnim vodstvom naših reprezentativki.

Seniorke su tako pobjedom protiv Grčke osigurale nastup na Europskom prvenstvu kada ćemo ih imati priliku vidjeti pod vodstvom izbornika Ivice Orbana.

Vezani članci
29. travanj 2024 23:34