StoryEditor

SPORTONOMICS Doznajte kako ekonomija utječe na rezultate i kulturu sporta

Na panelu će sudjelovati braća Sinković, Goran Šprem i Hrvatski olimpijski odbor, a cijelu raspravu će moderirati Filip Brkić

Autor:
Global
20/03/2024 u 09:45 h
2634
IVANA IVANDIć

Financijski klub Ekonomskog fakulteta u Zagrebu održava svoju drugu Sportonomics konferenciju 21. ožujka u dvorani broj 3. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Konferencija će se baviti temama ekonomije i sporta, te će se na samoj konferenciji kroz razgovore i rasprave pokušati objasniti kako ekonomija, gospodarstvo, ulaganja i investicije u sport mogu utjecati na rezultate i kulturu sporta, stoji na službenoj Facebook stranici Financijskog kluba.

Inovativni sustav KK Dinamo

Program započinje u 14.30 predavanjem predsjednika KK Dinamo Zagreb.

"S obzirom da se hrvatski sport već godinama bori s problemom financiranja, ali još uvijek nismo pronašli rješenje osim državnog financiranja. Košarkaški klub Dinamo se odvažio probati riješiti taj problem uvođenjem novog oblika vođenja sportskog kluba koji su nazvala Poslovni klub. Može li to biti način kako će se u budućnosti financirati svi sportski klubovi u Hrvatskoj, saznajte i sami procjenite 21. ožujka", poziva Lovre Badžima.

image
SPORTONOMICS

Nakon ovog predavanje+a, slijedi novo predavanje s Lovrom Roguljem, menadžerom Clever fita u Zagrebu. On će govoriti o poslovanju fitness franšize Clever fit, jedne od najuspješnijih u Europi, koja je prisutna i u Hrvatskoj. Clever fit, kao vrhunski fitness koncept, prilagođava se potrebama cjelokupnog stanovništva, svojom promišljenom ponudom nudi za svakoga nešto, pokriva sve ciljne skupine.

Na panel stižu vrhunski hrvatski sportaši

"U Clever fitu ponosni su što su zajednica posvećena uspjehu i dobrobiti svakog člana. Zbog jedinstvenog proizvoda i načina rada Clever fit je postao vrlo popularan. Kako funkcionira franšizni model poslovanja u fitnessu na primjeru Clever fita? Koji se izazovi, s poslovne strane, pojavljuju u fitness industriji današnjice, samo su neka od pitanja na koja možete dobiti odgovor na našoj konferenciji", ističe Frane Mandić.

Zatim slijedi vrhunac konferencije, odnosno panel rasprava "Olimpijske igre". Na njoj će sudjelovati braća Sinković, Goran Šprem i Hrvatski olimpijski odbor, a cijelu raspravu će moderirati Filip Brkić.

Vezani članci
29. travanj 2024 00:50